Ugens menu
Uge 4
Mandag d. 20/1
Chili sin carne med nachos og créme fraiche, Sandwich med kalkun, bacon, karry dressing og grønt, Sandwich med æg og rejer, Pitapizza med kartofler.
Tirsdag d. 21/1
Fiskefrikadeller med kartofler, hollandaisesauce og fennikelsalat, Sandwich med skinke og ost, Flæskestegs sandwich med rødkål, Baguette med kylling og ost.
Onsdag d. 22/1
Kyllingebryst med jordskokkesalat og beluga salat, kebab ruller med salat og hvidløgsdressing, Sandwich med skinkesalat, Pitapizza med pepperoni og ost.
Torsdag d. 23/1
Risotto med svampe, hjertesalat med spidskål og mormor dressing, hjemmebagte pølsehorn, Sandwich med kylling og bacon, Sandwich med tunsalat.
Fredag d. 24/1
Gullaschsuppe med madbrød, Sandwich med æg og tomat, Sandwich med nachobøf, chips og salsa, Pastasalat med crispy kylling.
Der er hver dag salatbar og smørrebrød
Vedrørende allergener spørg køkkenet
Elity Smiley Status
Vores kantine på STUK opfylder kravene for Elite Smiley status.
Du kan se den nyeste kontrolrapport ved at trykke på linket.