STUK har de sejeste fodboldpiger
På STUK får du masser af fede oplevelser
STUK´s seneste byggeri huser 7. klasserne
Overbygningen har moderne lyse lokaler med up-to-date faciliteter og værktøjer
Du får venner for livet på STUK
På STUK er der spændende undervisning af engagerede lærere
Nu er det blevet sjovt at gå i skole. Og vi bliver udfordret på den fede måde
Lærerne er motiverede og entusiastiske - og det smitter af på os elever
STUK er en lille og hyggelig skole, hvor alle kender alle
På STUK kommer man tæt på hinanden, og man føler, at lærerne vil én det allerbedste

Udtalelser om STUK

Eleverne siger:

Nicklas 8Y:

Jeg syntes man lærer ting hurtigere på denne her skole. Jeg synes at lærerne er spændende og virker som om, de vil det her - men også dejligt at man får mange andre nye og gode venner er nice.

 

 

Camilla 8Y:

På STUK er der et helt fantastisk sammenhold.

 

 

Angela 8Y:

Der er god faglig udvikling. Undervisningen er sjov men stadig seriøs.

 

 

Christian 8Y:

At være på STUK er en fed oplevelse pga. sammenholdet mellem lærer og elever.. Det er også fedt pga. den respekt der er mellem lærer og elever.

 

 

Karen 8Y:

STUK er en fantastisk skole. Der er alt det man godt kunne tænke sig på en skole. Der er søde lærer, gode klassekammerater og man har nogle mega gode undervisningstimer.

 

 

Tommy 8Y:

Jeg syntes at STUK er en go skole, fordi niveauet passer til hvad hver enkelt elev kan og derfor lærer man bedre.

 

 

Laura 8Y:

Det allerbedste ved STUK er fællesskabet!

 

 

Jonas 8Y

Jeg syntes det er en rigtig god skole fordi man lærer meget og man lærer at holde en positiv stemning.

 

 

Steffan 8Y:

STUK er ikke mindst den bedste skole, fordi de har de bedste lærere der giver os en helt unik mulighed for ny læring.
- Jeg er super glad for denne skole, fordi jeg føler jeg får noget ud af hver eneste skoledag. Det er meget seriøst, men samtidig er det dejligt at lærerne giver lidt før fri, hvis det har været en fantastisk time. Lærerne er meget gode og næste alle har god humor, og man kan føle at de også er mennesker.

 

 

Navn mangler:

- Jeg er rigtig glad for at gå på STUK og en af grundene til det, er at der er styr på tingene her.

Alle lærerne har styr på det de laver og er rigtig godt forberedt til alle timerne. Sådan var det ikke på min gammle skole. Vi lærer også rigtig meget i de forskellige fag og lektiemængden er også god.

Det er super fedt, at skolen laver ture til os til f.eks. Tjekkiet, da det er med til at man bliver rystet sammen og kommer til at kende hinanden bedre.

 

 

 

Forælderne siger:

Kære STUK

Vi har pt. en dreng på STUK på anden år i 8 kl. Vi valgte skolen, da der skulle ske noget andet. Vi manglede stabile lærere med stor faglighed og rummelighed. Vores dreng manglede de lærere der virkelig kunne fange hans opmærksomhed, og det må vi sige vi har opnået. Han valgte selv STUK og det var uden at hans kammarater fulgte med fra den gamle skole. Han var selvfølgelig meget spændt på opstarten, da netværket ikke fulgte med, men vi må sige at STUK´s lærerteam har været super gode til at få klasserne tømret godt sammen. Klasserne fungere rigtig godt på kryds og tværs og fagligheden er pænt høj. Da han startede i 7 kl. startede de i den nye tilbygning, som ligger for sig selv, hvilket gav rigtig god mening. Man var kommet på STUK, uden at skulle forholde sig til hele skolen som 7 kl.´s elev. Nu er han så hoppet i 8 kl. og cykler glad og fornøjet afsted hver morgen og tænker ikke at lektierne er nogle trælse nogen at få med hjem, efter en dag på ” jobbet ”
 
Tak til teamet på STUK JJ
 
Med venlig hilsen
 
Lis Skøtt / Jonas Skøtt 8zKære STUK

Vi havde et ønske om, at styrke vores søn rent fagligt, og foreslog derfor overbygningen på STUK. Mads traf selv valget, og har ikke på noget tidspunkt fortrudt. På STUK er der et motiverende og trygt læringsmiljø, lærerne viser forståelse, men stiller samtidig krav. Der er en gensidig respekt mellem lærere og elever. STUK har fuldt ud levet op til vores forventninger, og vi har fået en dreng, der har rykket sig markant både fagligt og personligt.

Mvh Karina Hein Bjørnskov ( Mads 8.X)Kære STUK

Vi har 2 drenge på STUK, Jacob i 7. Kl og Mads i 8.kl. Vi kender en del der har haft rigtig gode erfaringer med STUK, og drengene syntes det lød spændende og udfordrende. Vi er rigtig glade fordi vi valgte STUK - der er ikke så meget slinger i valsen i forhold til, hvad skolen forventer af de unge. Der bliver stillet krav og de unge bliver markant mere selvstændige.....og de laver lektier helt af sig selv! Det har vi aldrig oplevet i folkeskolen.

Vh Susanne