På STUK er der kortere vej til målet
Bo billigt på STUK´s hyggelige kollegie med et helt perfekt studiemiljø
Gode faciliteter og hyggelige rammer skaber et godt studiemiljø
På STUK får du huen et år før de andre
De gode rammer og fantastiske lærere er med til at højne motivationen
Her bliver man klædt godt på til fremtidens udfordringer

Den 2-årige STX

Studenterkurset har fra starten været en lille skole, og det er vores klart definerede målsætning at forblive en lille skole. Hos os kan du blive student på to år, også uden at være en intellektuel supermand med modenhed og en halv eksamen i forvejen. Faktisk ligner vores elever gymnasieeleverne til forveksling, bortset fra at de er 1-2 år ældre, når de begynder.


Vi kræver af dig, at du har afsluttet 9. klasse for mindst et år siden, og at du har brugt tiden til noget fornuftigt. Du skal være engageret og ansvarlig fra starten, for et 2-årigt forløb kræver effektiv udnyttelse af hele skoletiden.


Hos os kender alle hinanden, alle har en identitet. Både studievejleder og faglærere er meget engagerede i at gøre din skolegang på STUK til en positiv oplevelse. Afstanden mellem elever og lærere er ikke ret stor på en lille skole, det kan du trygt benytte dig af. Hos os betyder din deltagelse i skolens dagligliv meget, og du vil mærke, at du har indflydelse.


“Du tager til Toftlund for at arbejde - meget - og have det trygt og rart - meget.”

Studie vejledning
Studievejledning på STX
STX har tilknyttet en vejleder fra Studievalg, som står for studievejledningen. Er du elev på STX, kan du kontakte studievalg via Lectio ellers kontakt skolens kontor.
Overbygningen
Studenterkurset
Kollegiet
Kostskolen