Vi stiller krav - men tager hånd om den enkelte Vi stiller krav - men tager hånd om den enkelte
Vi stiller krav - men tager hånd om den enkelte
Stor fornøjelse at sende de dygtige studenter videre – år efter år. Stor fornøjelse at sende de dygtige studenter videre – år efter år.
Stor fornøjelse at sende de dygtige studenter videre – år efter år.
Vi er tæt på eleverne - Både fagligt, personligt og socialt Vi er tæt på eleverne - Både fagligt, personligt og socialt
Vi er tæt på eleverne - Både fagligt, personligt og socialt
Vi sætter overliggeren højere Vi sætter overliggeren højere
Vi sætter overliggeren højere
Det er et prvilegium at sikre eleverne en optimal uddannelse Det er et prvilegium at sikre eleverne en optimal uddannelse
Det er et prvilegium at sikre eleverne en optimal uddannelse

Rektors ord

Studenterkurset og Kostskolen i Sønderjylland har den overordnede målsætning at være en hyggelig skole med et nært miljø, men altså en SKOLE, hvor du i samarbejde med lærerne yder en engageret og målrettet indsats. Vi betragter det som et privilegium at få lov til at følge dig på vej mod en solid og brugbar eksamen, der kan danne basis for et videregående uddannelsesforløb.

 

Hos os kender alle hinanden. Du bliver taget alvorligt som det enestående menneske du er, men vi forventer også, at du tager aktivt del i skolens faglige og sociale liv. Afstanden mellem elever og lærere er ikke ret stor på STUK, og det skal du endelig benytte dig af. Hos os betyder din deltagelse i skolens dagligliv meget, og du vil mærke, at du betyder noget.

 

Vi glæder os til at "klæde dig på" til at komme videre i uddannelsessystemet. Men husk: Man får ikke en eksamen, man skal tage den.

 

Velkommen til Studenterkurset og Kostskolen i Sønderjylland

 

 

Niels Leth-Sørensen

Rektor