Maren Johnsen Maren Johnsen
Vi hygger, laver mad sammen og hjælper hinanden med lektierne
Maren Johnsen
Hver dag er der dejlig sund mad fra skolens kantine
Hyggeligt og lyst kollegie med plads til både samvær og fordybelse
Moderne faciliteter og hyggelig indretning skaber et godt studiemiljø
Her er der plads til det hele
På kollegiet er der også plads til privatliv

Velkommen til kollegiet

Hvis du beslutter dig for at bo på kollegiet, tager du en beslutning, der vedrører nogle af de vigtigste år i dit liv. Du skal gøre dig klart, at du som kostelev ikke blot flytter hjemmefra og ud på et værelse. Du rykker også ind i et nyt fællesskab, hvor du vil finde udfordringer og muligheder, en rytme og nogle rammer.

 

På kollegiet har du dit eget værelse, men du kan altid finde nogen at læse lektier med, og når dagens arbejde er forbi, er der altid nogen i nærheden, som er med på en film i dagligstuen, en løbetur, eller en tur i fitness.

 

Der er selvfølgelig også regler, men ikke som på en efterskole. Der er mere frihed og ansvar, men altid en voksen i nærheden, hvis du gerne vil snakke.

Galleri
7.9.2016
Klassebilleder 2016/17
Se mere her
Ny elev?
Her finder du alt det praktiske, du skal vide for at blive elev Se mere her
Se film fra Stuk

Husets Regler
  • Besøg/ fester

Værelserne er enkeltmandsværelser, det betyder ingen overnattende gæster, medmindre skolen er orienteret. Der skal gives besked til kontoret, før gæsten kommer, af hensyn til brandmyndighed. Gæster kan tilkøbe mad for 20 kr. – husk at tilmelde og betale i kantinen. Hvis der bliver afholdt fest, så tag hensyn til naboerne – spil ikke høj musik og opfør jer ordentligt, I repræsenter skolen.

 

  •   Oprydning/ rengøring

Der skal være ryddet op i fællesrum, køkkener, entre og badeværelser. Hver mand rydder op efter sig selv overalt. Badeværelset deles mellem 2 eller 3 elever og gøres rent på skift. Er oprydningen ikke tilfredsstillende, bliver der ikke gjort rent. 

  

  • Tilmelding til mad i køkkenet

For at spise morgen- og aftensmad i kantinen, skal man tilmelde sig hver mandag inden kl. 12.00 til den følgende uge. Tilmelder man sig, har man pligt til at komme til måltiderne. Du skal være opmærksom på, at der ikke er mad i weekender og ferier. 

   

  • Husdyr

Der må ikke holdes husdyr på kollegiet. 

 

  •  Rygning

Der er rygning forbudt på alle indendørs arealer – det vil sige, at al rygning foregår i rygeskuret.   

 

  • Hash og narkotika

Indtagelse eller omgang med hash og andre euforiserende stoffer er forbudt. 

   

  • Nattero

Du bør vise hensyn ved efter kl. 23.00 at dæmpe musik, fjernsyn m.m. ned, så du ikke forstyrrer de andre beboere.

 

"Når du bor på kollegiet, får du supergod mad fra skolens køkken, og der er altid mange gode venner at spise sammen med "
Sara 2x
"Når du bor på kollegiet, får du supergod mad fra skolens køkken, og der er altid mange gode venner at spise sammen med "
Sara 2x
STX
Overbygningen
Kostskolen