STUK har de sejeste fodboldpiger
På STUK får du masser af fede oplevelser
STUK´s seneste byggeri huser 7. klasserne
Overbygningen har moderne lyse lokaler med up-to-date faciliteter og værktøjer
Du får venner for livet på STUK
På STUK er der spændende undervisning af engagerede lærere
Nu er det blevet sjovt at gå i skole. Og vi bliver udfordret på den fede måde
Lærerne er motiverede og entusiastiske - og det smitter af på os elever
STUK er en lille og hyggelig skole, hvor alle kender alle
På STUK kommer man tæt på hinanden, og man føler, at lærerne vil én det allerbedste

8. - 9. klasse på STUK

På STUK har du muligheden for at starte i 8. - 9. klasse. Det er forskelligt fra år til år, hvor mange pladser vi har på 8. og 9. årgang. Der kan forekomme venteliste, men du er altid velkommen til at kontakte skolen og spørge om mulighederne.

 

Hvis du starter i 8. eller 9. klasse, så har du mulighed for at prøve noget nyt i trygge og rare omgivelser. Vores udgangspunkt er, at undervisningen i både 8. og 9. klasse har to overordnede målsætninger. For det første er det vigtigt at forberede dig på bedst mulige vis til fp 9, men derudover har vi på STUK også en anden og lige så vigtig målsætning, og det er at forberede dig på videre skolegang på en ungdomsuddannelse (f.eks. den 2-årige STX på STUK). Man kan med andre ord sige, at vi betragter 8. og 9. klasse som starten på noget nyt – nemlig din start på en ungdomsuddannelse.

 

Vi er på STUK meget opmærksomme på dig som person, så du udvikler dig mest muligt – både personligt, socialt og fagligt.

 

Her får du en masse faglige udfordringer – er du god til noget, så bliver du bedre her. Vi vil gerne lære dig så meget som muligt, så du udvikler dig – vi vil gerne give dig selvtillid, og vi giver dig en masse gode redskaber til bedre læring.

 

Du skal ikke være specielt dygtig for at starte i 8. eller 9. klasse hos os – bare du er ”almindeligt godt med”, men vi forventer, at du kan lide at gå i skole og møder velforberedt op til timerne. Det er vigtigt, at du laver dine lektier hver dag. På den måde stiller vi nogle krav til dig, og vi lægger ikke skjul på, at vi har nogle forventninger til dig – ligesom du sikkert har nogle forventninger til os.